Jump to content

Incredible_Serious

Members
  • Content Count

    1121
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About Incredible_Serious

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Location
    Mooroolbark, Victoria, Australia

Recent Profile Visitors

4965 profile views
  1. Glad to see you're still at it, mate... only taken me about a million years, but I'm just about finished my first of your shells.... Just the head and tail lights to do, plus some minor details.... and trim the rear body mounts. Still, progress! Look forward to your new releases... lol... quick vac-forming joke Alex
  2. You're way behind? I only just cut out the first of the sample shells you sent through to me years ago!!!! Trust me mate, you're doing better than some of us! This thread is probably the only one I'm still watching on TC, which is a fair indication of how in awe I am at your efforts so far...... so keep up the good work! Alex
  3. Not sure if it has been posted before as a bug, but I had this happen today: Not sure I have that many (or that much!) personalities..... Alex
  4. Interested to know this myself, if anyone feels like sharing.... have far too many sets of wide rear wheels! Alex
  5. Quick one for you Chris... when you delete an item from your showroom, you (well, I) get a 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. This was the link: https://www.tamiyaclub.com/showroom_deletemodel.asp?id=127826 Alex
  6. Any news or updates on this? Would like to put some pictures up in my TCPhotos, to sell some stuff. Alex
  7. Chris, Long time no chat.... hope you're well. My TCPhotos starts here: http://www.tcphotos.com/default.asp?sid=154 Once I (attempt to) log in, I get here: http://www.tcphotos.com/updatesetup.asp Alex
  8. Hi guys, I still use TCPhotos for my image hosting, and plan to do so for as long as it will be still available! My pictures are still available offsite, however this morning when I try to log on (from my new laptop), I am getting 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. I tried resetting my password on the main site, which has now been completed, but still the same error on TCPhotos. Any ideas, oh TC IT gods? Alex
  9. Great job Percymon..... they're a boggler of a job to paint, especially with all the different colours, the lack of instructions, and the included masks which seem to want you to paint the white first! Seems to fit nice on the chassis too.... may have to get rid of my TA05-MFour and get one instead! Alex
  10. Actually mate..... I will send you a picture today.... found you some more bits!!!! Alex
  11. There's plenty of Mini Mustang parts out there, if you know where to look Alex
  12. I've been thinking this as well..... but I still come back to see what's going on!!! Alex
×
×
  • Create New...