Jump to content

driftking_v8

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by driftking_v8

  1. yah the bleep comes from the esc and the servos have power i think the cristals don't work
  2. if I hold it in and turn it on than only the lights go on but no sound
  3. it beeps twice, the wheels react and then it beeps normally and in channel 1 i,ve got th servo and channel 2 the esc and in the last one ive got the accu
  4. yeah it is but first he did it great and then on am moment he felled just out and now he doesn't work i thought maybe the receiver is broken but when i turn im on the servo moves so the receiver has to work but i can't get connection between receiver and steerwheel
  5. yah i've got that one the TEU a red light is flashing and beeping anD my transmitter is from Futuba
  6. I've got a tt-01 but I think there's something wrong with the cristal or the receiver because when I start op my car i hear a bleep sound, even if my steeringwheel is on it bleeps now i don't know whats wrong my receiver, my cristal or my stearingwheel ? is there a way to check it ??? thanx Driftking_V8(marcsnak3y)
  7. u've got the same problem my solution: buy the newer version and from the old version u only use the leds
  8. you can't say see there a different chargers so if you have a normal charger it takes about 5 hours ( i run on 3600 mah and i've 10 hours) And running with a 1600 can let you race for +- 15 min
  9. I've got a tt-01 but I think there's something wrong with the cristal or the receiver because when I start op my car i hear a bleep sound, even if my steeringwheel is on it bleeps now i don't know whats wrong my receiver, my cristal or my stearingwheel ? is there a way to check it ??? thanx Driftking_V8(marcsnak3y)
×
×
  • Create New...