Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tg10 mk1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Tamiyaclub.com Forums
    • General discussions
    • Vintage Tamiya Discussion
    • Re-Release Discussions
    • Tamiyaclub News
    • Tamiyaclub Rules and Site Usage
    • Build Tips and Techniques
    • Monster Trucks, 4x4, Wheelie Rigs and Crawlers
    • Big Rigs and Scale Armour
    • All things RC Nitro
    • The Builds
    • TC Designs...
    • All things electric...
    • RC Racing Talk
    • Meetings & Events
    • Sales, trades & wanted
    • Off-Site sales plugs, tips & gossip - Including eBay, Gumtree etc.
    • Related sites
    • Suspicious Traders
  • Tamiyaclub Sponsors Forum
    • FusionHobbies.com
    • Stellamodels
    • Time Tunnel Models
    • Tamico.de
  • Other makes of RC model...
    • Kyosho
    • Marui
    • Nikko
    • Other makes
  • tcPhotos.com
    • About tcPhotos.com
  • The Outside World
    • Anything not RC related goes here

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


TC Subscriber

Found 1 result

  1. I decided to pull out of storage after 15+ years my tamiya tg10 mk1 with fs12 engine. It's the 1/8 scale 2000 Subaru wrc Engine was siezed from old nitro oil goop. I cleaned it up. Freed it. Cleaned carb. Got it to work just fine...everything works fine but after about 3min of driving once it gets hot it instantly shuts off and won't restart until it's cooled. Tried leaning and richen mix. Carb has 1 screw and 1 idle opening screw. I replaced lines and clamps. I replaced glow plugs and tried different heat types. The engine doesn't sputter down it just turns off as if I put my finger on carb opening. Temp gun shows 200f to 220f everytime it shuts off. Engine hasn't seen a full gallon since I buy it 15+ years ago and played recently. Any ideas? Thanks
×
×
  • Create New...