Sign in to follow this  
twisty

http 500 error message when uploading to showroom

Recommended Posts

Hi,

i can`t seem to upload to my showroom,i keep getting a http 500 error message.Anyone else having similar problems? or know a solution please?

cheers,

Simon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be with pictures i have reduced in size,the raw photo ones straight from the camera will upload but not the reduced ones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It depends on the software you are using to edit the pictures. Size isn't too important as the server will resize the pictures to 1024 pixels wide, although setting them at that will speed up the upload. To get the server to recognise them though they must be in the correct format.

The image must be a standard jpeg, and the images name must end with the extension .jpg for it to be recognised.

Also there have been glitches in the past that while preventing you loading the image you want when setting up the page, later you can edit the showroom page and the images which failed earlier will then happily replace the first ones, so you could try replacing the images.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this